CURSURI SI MEDITATII GERMANA DE SEARA - BUCURESTI

(Cursuri incepand cu ora 18:10 sau de la 19:40)

Cursurile de germana de seara sunt conversationale, fiind disponibile grupe pentru orice nivel. Ne puteti contacta telefonic pentru a va prezenta programul actualizat al cursurilor de limba germana, in functie de nivelul dumneavoastra actual.

Daca ati mai studiat limba germana, veti participa la un test de incadrare la nivelul corespunzator, urmand ca in functie de rezultat sa vi se propuna cea mai buna varianta in functie de programul si nivelul dumneavoastra si veti putea incepe imediat cursul de limba germana, prin alaturarea la o grupa deja formata, in limita locurilor disponibile. Programarile pentru testul de nivel se fac telefonic, iar durata acestuia este de aproximativ 20 de minute, testul fiind structurat sub forma unei discutii in limba germana, pornind de la un text audio. In urma testului, veti primi rezultatul evaluarii si se va face inscrierea pentru o grupa de nivel corespunzator.

Daca nu ati mai studiat limba germana, va puteti rezerva locul intr-o grupa in formare. Programa pentru modulul A1.1 (nivel incepator fara cunostinte de limba germana) incepe cu regulile de pronuntie si scurte dialoguri de prezentare in limba germana, notiunile de gramatica fiind explicate cu ajutorul fiselor de gramatica. Manualul utilizat pentru nivelul incepator este gratuit si este structurat conform Cadrului european de referinta pentru limbi straine. Cursul este deosebit de interactiv, se incurajeaza constructia permanenta de fraza si dialogul in limba germana, programa fiind cea pentru sustinerea examenelor de certificari.

Cursurile de limba germana sunt autorizate si asigura intelegerea tuturor notiunilor de gramatica si vocabular intr-un mod eficient si placut. Grupele mici, de aproximativ 5 cursanti, incurajeaza dialogul permanent dintre participanti si profesor. Cursul este orientat spre dobandirea abilitatilor de conversatie inca de la primele sedinte, iar progresele participantilor sunt rapide si constante.Call Now Button